Како одабрати савршену машину за прање под притиском?

- Feb 26, 2021-

Тхеперач под високим притискомје једна од важних опреме у индустрији чишћења. То је машина за чишћење повезана са пумпом високог притиска кроз излазну цев високог притиска. Различите врсте машина за прање под високим притиском имају различита својства и употребу. Па како одабрати машину за прање под високим притиском?


(1) Погледајте изглед

Разрађени дизајн, компактна структура и фини производни процес могу одредити квалитет машине за прање под притиском. Бисон је непрекидно унапређивао опрему и изглед током производње, а минимализовао запремину и тежину под претпоставком обезбеђивања квалитета.


(2) Сигурносне перформансе

Уопштено, високотлачне пераче покрећу бензински, дизел или електрични мотори. Дакле, такође се може поделити наапарат за прање под притиском дизела, машина за прање под притиском бензина, иелектрични уређај за прање под притиском. За електричну машину за прање под високим притиском вода је проводљива, а удар који ствара пиштољ за воду под високим притиском је такође велик, па морају бити осигуране сигурносне перформансе машине за прање под високим притиском.


(3) Изаберите правог произвођача уређаја за прање под притиском

Веома је важно одабрати произвођача високопритисних машина са зрелом технологијом. Они не само да купцима могу пружити предложене параметре, већ и дизајнерске цртеже. Бисон ће препоручити одговарајућу снагу, величину опреме, тип млазнице итд. У складу са потребама купца ГГ # 39;


(4) Изаберите према захтеву купца

Морате да бирате према сопственом буџету и сценаријима коришћења. Бисон испоручује млазнице за високотлачне пераче различитих калибара како би одговарале различитим објектима за чишћење. Поред тога, клипњача се такође дели на дугачку и кратку, што може задовољити потребе различитих корисника. Ако желите да очистите унутрашње зидове различитих цеви, нудимо ротирајуће млазнице за прање под високим притиском. Постоји неколико млазница високог притиска и оне могу прскати у различитим правцима.


ПСИтипСтандардни прибор
1450-3600бензин, дизел, електричницрево, филтер, прикључак за воду, пиштољ, млазнице, пакет осетљивих делова


pressure washerportable pressure washer