уређај за прање под притиском топле воде

- Jul 13, 2021-

Уопштено говорећи, уређај за прање под притиском користи уређај за напајање за повећање притиска воде. Када је сила удара воде већа од приањања нечистоће на површину предмета, прљавштина ће се ољуштити.

Уређај за прање под притиском подељен је у две категорије: високотлачни уређај за хладну воду и високотлачни уређај за топлу воду. Највећа разлика између њих је грејни уређај. Свако ко прво опере судове хладном водом, а затим топлом, приметиће да температура воде утиче на квалитет и брзину прања. У процесу чишћења уљних мрља, учинак чистача високог притиска топле воде је изузетан.

Али, топла вода може оштетити неке површине, па је препоручљиво консултовати се или тестирати пре чишћења површине (на пример, поплочана тераса мора се очистити хладном или топлом водом).

Поред тога, цена машине за прање топле воде биће висока, а оперативни трошкови високи (због потребе за додатним грејањем). У нормалним условима, безброј корисника може одабрати чистаче под високим притиском са хладном водом; наравно, да би побољшали ефикасност, многи купци и даље купују средства за чишћење топле воде.

Уређај за прање под високим притиском који је моћнији од електричног уређаја за прање под притиском пружа:

  • У поређењу са максималних 600 литара на сат електричне електричне машине за прање под високим притиском, проток је чак 1000 литара на сат;

  • Притисак је до 280 бара, а електрични уређај за прање под притиском може достићи и до 160 бара;

  • Подржава топлу или хладну воду, за разлику од електричне машине за прање под притиском која има само хладну воду.

Пре куповине морате додатно узети у обзир:

  • Његова дозвољена температура воде;

  • Максимална температура отпадних вода.