PROFIL KOMPANIJE

Naša istorija


Taizhou Bison Machinery Co, Ltd je specijalizirana za generatore, pumpe za vodu, motor, visokotlačni perač, prskalica i tako dalje. Proizvodimo, mi dizajn, mi R & D, mi OEM, mi ODM, mogli smo optimizirati resurse da donese ono što kupci žele.

U 2015. godini počeli smo kao mala operacija, sa samo 500 kvadratnih metara fabrike. Promet prve godine iznosi 2 miliona USD.
U 2016. godini, naše poslovanje ide stalno naprijed, 95% kupac će postaviti ponovljenu narudžbu. Promet je dostigao 4,2 miliona USD.
U 2017. godini, sa brzim rastom poslovanja, prelazimo na fabriku od 2900 kvadratnih metara. I sarađujemo sa poznatim tajvanskim brendom "Whale Best" o proizvodima iz serije prskalica. Naš proizvodni program proširio se kako bi zadovoljio više zahtjeva kupaca. Promet se ponovo udvostručio na 8,5 miliona USD.
Sada 2018. počinje, proširujemo novu fabriku od 3000 kvadratnih metara kako bi se usmjerili na proizvodnju visokog pritiska.

Sada su naši proizvodi široko prihvaćeni od 100 ključnih kupaca i popularni u više od 60 zemalja širom svijeta.

about1.jpg
about2.jpg


Naša kultura

Naš cilj: Da postanete vaša lična elektrana
Naša Vaule: Mi smo porodica, mi smo partner


Naša fabrika

Bison fabrika je pokrila 6.000 kvadratnih metara sa profesionalnom proizvodnjom, istraživanjem i razvojem i skladištenjem. Bison ima zrelu proizvodnju, kontrolu kvaliteta, sistem upravljanja lancem snabdijevanja i kroz ERP softver za upravljanje. Mi smo profesionalni QC tim kako bi osigurali visoku kvalitetu proizvoda.