ПРОФИЛ КОМПАНИЈЕ

Наша историја


Таизхоу Бисон Мацхинери Цо, Лтд је специјализована за генераторе, пумпе за воду, моторе, машине за прање под високим притиском, прскалице и тако даље. Производимо, ми дизајн, ми Р & Д, ми ОЕМ, ми ОДМ, могли смо оптимизирати ресурсе да донесе оно што купци желе.

У 2015. години почели смо као мала операција, са само 500 квадратних метара фабрике. Промет прве године износи 2 милиона УСД.
У 2016. години, наш посао иде стално напред, 95% купаца ће поставити поновљени налог. Промет је достигао 4,2 милиона УСД.
У 2017. години, са брзим растом пословања, прелазимо на фабрику од 2900 квадратних метара. И сарађујемо са познатим тајванским брендом "Вхале Бест" о производима из серије прскалица. Наш производни програм се проширио како би задовољио све захтјеве купаца. Промет се поново удвостручио на 8,5 милиона УСД.
Сада 2018. године почиње, проширујемо нову фабрику од 3000 квадратних метара како би циљали на производњу високог притиска.

Сада су наши производи широко прихваћени од 100 кључних купаца и популарни у више од 60 земаља широм света.

about1.jpg
about2.jpg


Оур Цултуре

Наш циљ: Да постанете ваша лична електрана
Наша Вауле: Ми смо породица, ми смо партнер


Наша фабрика

Бисон фабрика покрива 6.000 квадратних метара са професионалном производњом, истраживањем и развојем и складиштењем. Бисон има зрелу производњу, контролу квалитета, систем управљања ланцем снабдевања и ЕРП софтвер за управљање. Ми смо професионални КЦ тим како би осигурали висок квалитет производа.